Sada je Pet Maj 29, 2020 11:04 am

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Pre svega, želimo da naznačimo da mi omogućavamo svojim korisnicima lakše pronalaženje traženih linkova. Radi se o indeksiranju fajlova, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našem serveru. Na ovaj sajt je moguće uneti isključivo saržaj tekstualnog i slikovnog tipa. 
Nismo odgovorni za sadržaj koji unose naši članovi. Ukoliko smatrate da je neka poruka neprimerena ili nije po pravilima, iskoristite opciju Prijavi poruku.


Pravila ponašanja SrbijaDownload:

1. Zabranjeno je otvaranje već postojećih tema. Pre otvaranja teme obavezno koristiti pretragu, kako bi se proverilo da li ista ili slična tema već postoji. Ukoliko niste sigurni da li je određenu temu moguće otvoriti možete kontaktirati moderatora na Forumu. Takođe naslovi tema moraju biti napisani na latinici zbog pretrage foruma. Zabranjeno je i dupliranje već postojećih poruka.

2. Zabranjen je bilo koji vid reklamiranja, lični, drugih sajtova, firmi ili organizacija u postovima, privatnim porukama i potpisima, bez dogovora sa administratorima. 

3. Zabranjeno je pisanje isključivo velikim slovima, kao i ostavljanje velikog broja znakova uzvika na kraju rečenice, jer se to smatra vikanjem ili nekulturnim ponašanjem.

4. Zabranjeno je korišćenje psovki i vulgarnih reči i izraza, kako u porukama, tako i u korisničkim imenima.

5. Zabranjeno je vređati ili provocirati članove Foruma po verskoj, nacionalnoj, rasnoj, političkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

6. Nemojte kriviti članove, vlasnike i moderatore Foruma za eventualnu štetu nastalu praćenjem određenih uputstava ili saveta koje ste pronašli na ovom sajtu.

7. Zabranjeno je ostavljanje političkih mišljenja i političkih parola.

8. Nije dozvoljeno stavljanje bilo kakvih linkova u potpis, jer za link postoji već određeno mesto u korisničkom panelu svakog člana.

9. Ukoliko na Forumu objavljujete tekst sa interneta ili bilo kog drugog medija, dužni ste da navedete izvor teksta i ime autora ako je poznat. U slučaju da autor nije poznat, navedite da Vi niste autor teksta koji objavljujete.

10. Zabranjeno je ostavljanje poruka tipa "Hvala", "Bravo", "Super", koje ne nose sa sobom nikakvu korisnu informaciju. Ovakve poruke će biti obrisane. Na Forumu postoji dugme "Hvala" koje služi za brzo zahvaljivanje članu na ostavljenoj poruci.

Za svako nepoštovanje pravila član koji ih je prekršio dobija upozorenje.
Maksimalan broj upozorenja koje jedan član može da dobije je 3. Nakon toga sledi trajna zabrana pristupa Forumu.
U specijalnim situacijama, član može biti banovan trajno bez predhodnog upozorenja.

Nadamo se da ćemo se lepo slagati,